You are here

Bug report creation broken

Project: 
Simile

If you try to create a bug report by going create content -> bug report, the content does not appear to be saved. I created this page by going create content -> Issue and selecting bug report as the category.

Status: 
Active
Version: 
6.8
Priority: 
Major
Category: 
Bug report
Component: 
Documentation
Reporter: 
jaspert
Created: 
Wed, 20/12/2017 - 08:48
Updated: 
Wed, 20/12/2017 - 08:48

Comments

Actually the bug reports are created, but they are not listed in recent posts and no email notifications about them are sent, so the only way to see them is to enter the default URL that is generated for them when they are created.

They can in fact be seen by going Administer -> Content. Also the reason they are not appearing in the regular places or generating emails appears to be that they are not published by default -- this could be changed in the 'content types' page.

Would be nice to get emails on new topics, or changes to those I've contributed to

Well I got one about that last post, how about you?

Nope, nothing...apparently Google mail tries to use IPv6 which means a lot of things get bounced because senders aren't authenticated properly in IPv6

OK, I've now set up an AAAA record on our domain name registrar to point to the host's IPv6 address, and a PTR record on our web host to point from the IPv6 address back to the domain name (mirroring what we already have for IPv4)...has that done the trick?

Hold on, it might have been me -- it looked like my notification settings weren't set to report follow-ups

Just posting again so you can see if this is fixed